Sparrausta parhauteen

 

Näkyykö pelkkää punaista, harittavatko silmät harmaassa maisemassa tai ovatko maanantait aina mustia kuin marraskuu?

Ei hätää. Kyseessä tuskin on taitovika, vaan paljon todennäköisemmin puutuminen! Takapuolen puutuminen, silmien puutuminen - ehkä jopa työnilon puutuminen. Se on usein seurausta siitä, että on jo liian kauan tehnyt sitä mitä ”on pakko” eikä sitä mitä haluaa, sitä mitä ”täytyy” sen sijaan mikä olisi viisasta.

Valo ja palo rengiksi

Spektri on läsnäolevaa laatuaikaa yrittäjältä yrittäjälle. Sparrauksen ykköstavoitteena ei ole pörssilistautuminen vaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Silti taloudellinenkin puoli on vahvasti agendalla, koska kaikki tiedämme yrittäjän tasapainoisen arjen edellyttävän myös tervettä ja tuottavaa liiketoimintaa. Spektrissä innovoimauttajan ensisijainen missio on saattaa valoon niitä asioita, jotka arjen parhautta kampittavat ja toisaalta voimauttaa yrittäjä löytämään uudelleen se palo, joka hänet hänet alunperin yrittäjäksi toi.

Spektri-Sparrauspaketit nyt tutustumishintaan alkaen 170 € (+ alv 24%) / kk, sisältäen kuukausittain yhden tapaamisen ja kolme henkilökohtaista etäkontaktia. Suunnattu ennen kaikkea pienyrittäjille, mutta soveltuu kaikille, jotka kaipaavat raikasta ravistelua arkeensa.

Ensimmäinen tapaaminen aina veloituksetta ja sitoumuksetta.

 

Oletko valmis värien kirkastumiseen?

Klikkaa tästä tai soita 044 522 4125,

niin otetaan koko spektri haltuun!