Tuotteistaminen ja palvelumuotoilu

 

Arveletko, että nälkäinen asiakkaasi tulee ostamaan sinulta paistettuja jauhoja, vettä, suolaa ja hiivaa? Vai olisiko hänen kuitenkin helpompi tarttua tarjoukseen, jos kaupan olisi leipä?

Tuotteistamisessa on pohjimmiltaan kyse sinun osaamisesi ja asiakkaan toiveen yhdistämisestä niin, että sinun on helppo myydä ja asiakkaan helppo ostaa. Kuullaan asiakasta, määritellään myytävä kokonaisuus, annetaan sille nimi ja laitetaan se esille paikkaan, josta se on asiakkaan helposti saavutettavissa. Yksinkertaistaen kyse on pitkälti juuri yksinkertaistamisesta.

Käytäntö on kuitenkin usein mutkikkaampi. Olemme tottuneet näkemään ja tekemään asiat tietyllä tavalla, emmekä aina osaa tarkastella mahdollisuuksiamme oman boksin ulkopuolelta. Jokainen on kyllä oman alansa asiantuntija, mutta juuri siksi tuotteistamisessa saattaa auttaa suuresti joku, jonka kädet eivät ole kyynärpäitä myöten samassa taikinassa.

Spotti päälle

Kirkasteen Spotti on edullinen täsmätyökalu tuotteistusmahdollisuuksien kartoittamiseen. Käymme yhdessä läpi yrityksesi tärkeimpien tuotteiden ja palveluiden nykytilanteen suhteessa potentiaalisiin asiakkaisiin, ja teemme konkreettisen suunnitelman hyödyntämättömien mahdollisuuksien saattamiseksi käytäntöön.

 

Spotti auttaa sinua valaisemaan osaamisesi niin, että asiakkaasikin näkevät sen.

Klikkaa siis tästä tai soita +358 44 522 4125,

niin nostetaan myyntivalttisi valokeilaan!

 

Spotti-kartoituksen hinta alkaen 350 € (+ alv 24%)