Valonheittäjät valmiina palvelukseen!

 

Kirkastajilla on yli 20 vuoden kokemus arkisesta ratkaisunhausta ja keskinäisestä yhteistyöstä. Kirkaste onkin syntynyt halusta tuoda molemmille aiemmissa töissään kertynyt osaaminen samaan pöytään ja toistenkin yrittäjien ja yhteisöjen käyttöön.

Suvi

Sosiaalipedagogi

Työnohjaaja

 

Käsittämisen kätilö

Suvin akateemisesta innostuksesta sosiaalitieteisiin ja luovasta kiinnostuksesta kädentaitoihin ja ilmaisuun syntyy valoisa yhdistelmä läsnäolevaa ja asiakkaan tarpeisiin sopeutuvaa ohjaajuutta. Dialogi toimintaympäristönä ja asiakkaan voimavarat sekä toimijuus lähtökohtana Suvi vie yksilöt ja yhteisöt kiinnostaville matkoille työelämän ilmiöihin. Vastaukset eivät ole valmiina – ne täytyy kirkastaa yhdessä!

Suvi Vihava
suvi@kirkaste.fi
041 319 6209

  

 

Lisää mietteitä täällä.

Esko

Innovoimauttaja

Tuotekehittäjä

 

Kameleonttinen katalyytti

Kuusivuotiaan uteliaisuus yhdistettynä teini-ikäisen spontaaniuteen ja keski-ikäisen kärsivällisyyteen tekevät Eskosta moniulotteisen toiminnan miehen omassa sarjassaan. Vaikka yli viisitoistavuotinen yrittäjäura onkin tähän saakka kulunut näennäisen teknisellä alalla, on tuon työn keskiössä ollut kuitenkin koko ajan ihminen ja hänen kohtaamisensa. Erityisenä kiinnostuksen kohteena kaikki.

Esko Vihava
esko@kirkaste.fi
044 522 4125

    

 

Lisää mietteitä täällä.

- Meidän kaikkien sisällä palaa liekki, joka ansaitsee päästä leiskumaan vahvana. Kun tuo liekki valaisee tekemistämme, saamme eniten aikaan. Ja silloin emme ainoastaan tee enemmän tulosta ja yhteistä hyvää, vaan myös voimme paremmin. Tämän kirkastumisesta on hyvä elämä tehty! -

Suvi & Esko