Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä
Kirkaste Oy
Y-tunnus: 2961406-5
Kiisukatu 6
83500 OUTOKUMPU
Puhelin: +358 44 522 4125
Sähköposti: info(at)kirkaste.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö
Esko Vihava
Kirkaste Oy
Puhelin: +358 44 522 4125
Sähköposti: esko(at)kirkaste.fi

3. Rekisterin nimi
Kirkaste Oy:n Asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus
Henkilötietoja käsitellään Kirkaste Oy:n verkkosivujen kautta tietoja lähettäneen, tai muuta kautta Kirkasteen asiakkuuteen hakeutuneen asiakkaan tilausten käsittelyyn, asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon, rekisterinpitäjän liiketoiminnan suunnittelemiseen ja kehittämiseen, asiakasviestintään sekä markkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää seuraavia tietotyyppejä:
Tilaajan etu- ja sukunimi / yrityksen nimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä asiakkaan palvelutarpeen sisältö ja mahdolliset lisätoiveet yhteydenottoa koskien. Tarvittaessa asiakkaan tietoihin voidaan tallentaa myös erillinen laskutus- ja toimitusosoite.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakas luovuttaa tiedot itse lähettäessään Kirkaste Oy:lle yhteydenottopyynnön verkkosivujen yhteydenottolomakkella, sähköpostilla, sopimuslomakkeella tai Kirkaste Oy:n uutiskirjeen tilauksen yhteydessä. Henkilötiedot voivat siirtyä Kirkaste Oy:lle myös sellaisten yhteistyökumppaneiden kautta, joiden alueellisesta palvelutarjonnasta Kirkaste Oy vastaa.

7. Tietojen luovuttaminen
Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille.
Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

8. Rekisterin suojaus
Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.

9. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu.
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään.

10. Evästeet
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Evästeitä käytetään palveluiden tehostamiseksi ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Evästeiden avulla pyrimme keräämään tietoa, kuinka sivustollemme vierailevat käyttäytyvät. Evästeet ovat välttämättömiä joillekin käyttäytymistä mittaaville palveluille. Evästeiden avulla kerätty tieto on anonyymia. Mikäli haluat estää evästeiden käytön verkkosivuillamme, pääset muuttamaan evästeisiin liittyviä asetuksia verkkoselaimesi asetuksista. Evästeiden avulla saatua käyttäytymistietoa hyödynnetään verkkosivuston kehittämisessä entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.