Haluatko viedä työporukkasi vahvistavalle ja luovalle tutkimusretkelle?

Tässä työntekijän omia voimavaroja syväluotaavassa työpajassa kirkastetaan jokaisen osallistujan henkilökohtaisia vahvuuksia ja osaamisalueita. Olennaista on pysähtyä oman itsen äärelle ja nähdä, miten nämä omat ominaisuudet asettuvat tärkeäksi osaksi yrityksen toimintaa ja työyhteisön toimintakulttuuria.

Työpajassa tuunaamme näkymätöntä näkyväksi; työstämme vahvuuksia väreiksi ja käytämme voimavarojen konkretisoimiseen erilaisia kierrätysmateriaaleja. Lopputuloksena jokaisen osallistujan matkaan lähtee oma, itse tuunattu persoonallinen peili. Haluatteko kenties tehdä niistä yhteisen peiliseinän työpaikallenne, vahvistamaan tiimiänne ja muistuttamaan vahvuuksistanne? Iso iloikkuna? Joukossa on voimaa!

Iloikkuna soveltuu 3-12 henkilön työyhteisöille, joissa ei kaihdeta kannustamista ja luovia lähestymistapoja. Työpaja kestää noin kaksi tuntia, ja käy hyvin osaksi työyhteisön virkistys- tai tyhy-päivää. Vahvuuksien ja voimavarojen ääreen voidaan pysähtyä asiakkaan omissa tiloissa tai lisämaksusta Kirkaste Oy:n järjestämissä puitteissa.

Hinta: 300€ + 10€/osallistuja (+ alv24%) + mahdolliset matkakulut

Kysy lisää Iloikkunasta tästä tai soita 041 319 6209!