Työnohjaus on tauolla kevään 2021

Kaipaatko työarkeesi kirkkaampia näkymiä?

 

Kirkasteen työnohjauksessa pohdimme yhdessä Sinulle tärkeitä työelämän teemoja. Sinä määrittelet kohteet, joita on syytä valaista ja tutkia tarkemmin. Sinä olet oman työtilanteesi paras asiantuntija! Kääntelet spottia dialogissa työnohjaajan kanssa, ja näin etsimme ja löydämme uusia näkökulmia ja uutta ymmärrystä – yhdessä.

Kirkasteen työnohjauksessa kohdataan niin työntekijöiden henkilökohtaiset tavoitteet kuin organisaation muutostilanteetkin voimavarakeskeisesti. Työnohjauksen paikka voi olla yhtä hyvin luonnon helmassa tai työhuoneella – pääasia on, että kaikki tekeminen ja toiminta tähtää Sinun työarkesi ja työhyvinvointisi tukemiseen ja parantamiseen. Meillä Kirkasteessa työnohjaus asettuu luontevasti erilaisiin työskentelytapoihin asiakkaan tavoitteiden ja tarpeiden mukaan.

Seuraamme koronatilannetta ja siihen liittyviä ohjeita tiiviisti. Tällä hetkellä työnohjaukseen voi osallistua niin etäyhteyksin (Teams, Zoom, Skype, Whatsapp) kuin livenäkin. Huomioithan kuitenkin, että olet työnohjaukseen tullessasi terveenä.

Niin mekin teemme!

Kiitos!

 

Olisinko työnohjaajasi?

Kurkkaa tästä!

 

Varaa maksuton kartoituskerta numerosta 041 3196209

Yhteyden saat myös sähköpostitse suvi@kirkaste.fi tai tästä.

Hinnasto:

Yksilötyönohjaus 60 min. 80€ (+alv 24%)
Työparityönohjaus 90 min. 100€ (+alv 24%)
Ryhmätyönohjaus 90 min. 120€ (+alv 24%)

Teamsissä tapahtuva ensimmäinen työnohjauksen kartoituskerta (30 min.) on ilmainen.

Outokummun ulkopuolelle matkakorvauksista sovitaan erikseen.

Huom! Hinnat ovat harjoitteluhintoja, koska kartutan työnohjaajaosaamistani parhaillaan voimavarakeskeisessä työnohjaajakoulutuksessa. Hinnat voimassa vuoden 2020 loppuun.

 

Ajatellaan yhdessä ääneen.